Gungeligung

För några dagar sedan fick jag göra något jätteroligt. Mamma tog med mig till lekparken och där fick jag gunga!! Det var hur roligt som helst!!

Kolla själva så får ni se hur bra jag trivs i gungan:

image427

Visst är jag snygg när jag gungar??

Kommentarer
Postat av: Mona

Oj,oj, oj nu vet jag vad ni får göra varje dag. Visst är det härligt att gunga och du myser och lyser! Tur att det finns så många lekparker och du kommer snart att lära dej hitta dom, så ni inte råkar gå förbi. Ha en skön helg med mycket sol.

2008-03-14 @ 18:31:27
Postat av: morfar

Du min lilla gosegris, så glad du kan vara, en ny upplevelse för dig att gunga. Bland det bästa i mitt liv är när jag är på väg till min träning och hoppar in till dig i några minuter, den glädje du visar när jag dyker upp är obetalbar, du kan värm aett morfarshjärta. Hoppas att våra killar i HV har hittat spelmelodin till nästa match mot Skelleteå. Kan ju bli riktiogt tufft nu när pappas LHC går så bra. Heja Hååååååååååååååååååååååååååveeeeeeeeeeeee!

2008-03-14 @ 21:57:56
Postat av: morfar

Vilken underbar helg, du har hälsat på i Skärsboda både lördag och söndag.
Du är inte 11:a månader än men fixar puzzel som det på asken står från 3 år, bygger med klotsar som om du aldrig hade gjort annat, vad månde bliva av detta A-barn? Dessutom sitter du hur länge som helst, utöver detta visar dy gymnastiska färdigheter när du reser dig och klättrar ur din matstol, vilket underbart barn!
Synd om Skellefteå stortorsk i lördags av våra hjältar 7-1! Hoppas att målskyttet håller i sig även imorgon på hemmaplan i Jönköping. Puss på dig lilla gulleunge!! Heja HÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅVEEEEEEEEEE!!!!!

2008-03-16 @ 21:32:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0