Flyttfågel

Jag har flyttat, till en helt annan stad där dom pratar konstigt. Här säger man inte 'gardiner' som normalt folk gör utan 'gardejner'. Jättejättekonstigt tycker jag, men jag trivs faktiskt bra ändå.

Mitt älskade Hultgården har jag fått lämna. Det var jättetråkigt. Nu har jag en ny förskola som heter Vittra där jag går på en avdelning som heter Trollen. Jag tycker att det är jätteroligt där och sjunger redan alla nya sånger för full hals hemma.

Mitt nya hus är jättestökigt och vi har inte fått bort alla flyttlådor än. Mamma håller på att få dåndimpen, för stök är något hon INTE gillar. Pappa tar det som vanligt lugnare och har försökt göra mamma glad genom att måla vardagsrummet vitt. Både jag och mamma tycker att det blev jättefint.

Det bästa i mitt nya hus är att det finns en trappa där. Den är jättespännande och jag går i den så mycket jag bara kan. Vi har även världens minsta trädgård på baksidan och en stenlagd uteplats på framsidan där jag gillar att cykla. Alldeles bakom mitt hus finns en liten lekpark. Hur bra är inte det!?

Bilder får ni en annan dag för mamma har inte alls koll på var sladden till kameran kan tänka sig vara.

Hedda och lejonetJag är inte bara sötast och bäst i världen, jag är en sann lejontämjerska också! Den här besten hittade jag till min stora glädje på Akademibokandeln i Jönköping när vi var där förra helgen. Visst är jag tuff och duktig?

RSS 2.0