Visst är jag fin?

Mammas mannekäng, det är jag det! Min jobbiga mamma är helt galen i att greja med mina kläder, men det är väl knappast någon nyhet för er som läser min blogg regelbundet.

Jag trodde att vi hade nått kulmen på hur jobbig en mamma får bli, men när jag äntligen började andas ut, vad hände då? Jo, hon började tillverka egna kläder till mig! Suck! Hon har hållit på och greja med en kofta ett tag och igår var den äntligen klar. Så fort jag hade fått på mig dagens kläder fick jag snällt finna mig i att bli fotograferad i min nya kofta. Men jag måste nog erkänna att jag tycker att jag är rätt fin i den...

image272

image273

Babysim

Först går det två veckor utan någon som helst uppdatering och sedan ramlar det in två inlägg på en och samma dag. Bra jobbat, mamma!

Ikväll var jag på babysim för allra första gången. Det var nog det roligaste jag gjort hittills. Jag blev helt galen i vattnet och sprattlade hej vilt med både ben och armar. Mamma badade med mig och pappa satt vid sidan och tog kort för att ni också ska få se.

image261

Mamma och jag har precis klivit ner i bassängen och jag har fullt upp med att sprattla med benen och slicka bassängvatten från mammas hand.

image262

Sprattel sprattel!

image263

Mmm, vatten! Älskar att bada (om möjligt ännu mer än tidigare)!

image264

Dricker bassängvatten för fullt.

image265

image266

image267

Har tagit sikte på bollen. Mamma sa att mina ben gick som elvispar.

image268

Inget bad utan dregel!

image269

Jagar bollen.

image270

Och helt plötsligt hittade jag mina fötter. Gissa om jag blev nöjd!?

image271

Mamma busar med mig medan jag smaskar på mina blöta tår.

Har ni saknat mig?

Min mamma bara slarvar. Jag skrattar, sprattlar, jollrar och är allmänt underbar, men ändå glömmer mamma bort att ta kort mest hela tiden. Dessutom glömmer hon ju även bort att uppdatera bloggen. Men nu, efter påtryckningar från alla möjliga Hedda-fans, har hon bestämt sig för att visa upp lite bilder från de senaste veckorna i mitt liv.

Jag har gjort en massa saker den senaste tiden och långt ifrån allt är dokumenterat. Här kommer dock en hel hög med bilder. Mamma har ju dessutom fått dille på att visa filmer på mig så i slutet av det här inlägget finns det två filmer av ganska dålig kvalitet, men ni ser (och hör) nog ändå att det är jag som har huvudrollen.

image259

Har precis upptäckt att jag har snygga prickar på mina pyjamasbyxor.

image257

Här är jag hos Lotta och Samuel i Linköping. Samuel var snäll och lånade ut babysittern han hade när han var liten. Den var toppen!

image258

Samuel - Sveriges bäste målis!

image254

Sover gott i Samuels saccosäck.

image255

Nyvaken och jätteglad!

image256

Gillar verkligen det här!

image253

Pyjamasmys i Samuels babysitter.

image252

Om ni undrar hur det går med mitt grötätande kan jag meddela att det går suveränt. Jag älskar min gröt! Mmmm!

image251

En mamma med sin nybadade bebis.

image250

En pappa med sin dreglande bebis.

image248

Morotspuré är helt OK.

image247

Numera sitter jag (med lite stöd) i badbaljan och studerar bubblorna.

image249

Söndagsmys i sängen. Studerar min napp närgående.

image245

Titta mamma, vilken fin fot jag har!

image246

Mmmm, vad den är go!

image260

Jag och krokodilen matchar varandra.


Och slutligen, två filmer på mig när jag söndagsmyser. Klicka på pilarna så får ni se själva. Om ni undrar vad det är som låter så är det jag som gör mina favoritljud. Sådär låter jag hela dagarna numera.




Gällstad igen

När jag var riktigt liten var jag, mormor och mina föräldrar i Gällstad och shoppade. Igår var vi där igen. Mamma och mormor hittade knappt någonting alls, men pappa hittade lite kläder som var fina. Jag var gladaste bebisen i världen hela tiden och skrattade på riktigt flera gånger. Mamma lyckades filma lite av det för att ni alla skulle få njuta av mitt tjusiga skratt.

image242

För en gångs skull körde mamma och pappa satt i baksätet och höll mig sällskap. Här har jag fått tag på en spännande sak som tydligen är en vattenflaska.

image243

Skojar med pappa.

image244

Bebis i shoppingtagen. Jag brås på mamma och tycker att det är hur kul som helst att spendera hela dagar i affärer.

Filmdags igen! Klicka på pilen så får ni höra mig skratta!


Grötigt

Nu är jag fyra månader och en dag gammal. Jag och mamma var på BVC idag för min månadskoll. Nu väger jag 6180 g och är 63 cm lång. Mamma tyckte som vanligt att jag hade gått upp för lite och frågade BVC-sköterskan om jag kunde börja äta gröt och visst kunde jag det. Mamma blev alldeles till sig och direkt efter BVC-besöket marscherade mamma och jag till Hemköp och köpte Mild Havregröt som tydligen är lämplig att äta när man är så liten (stor?) som jag är.

Mamma och jag väntade otåligt på att pappa skulle komma hem från jobbet och när han äntligen dök upp var det så dags för min första grötstund.

image233

Bebisen är redo för grötattack!

image234

Gröten närmar sig, men bebisen har tankarna på annat håll.

image235

Oj. Hjälp! Vad är det här?? Hmm... Smakar konstigt... Tror jag...

image236

... eller nej. Det här var ju gott. MERA!

image237

Halvtidsvila.

image238

OK, redo för mer!

image241

Grötig bebis pustar ut.
 

Här får ni se hur det gick till på riktigt! Klicka på pilen bara så får ni höra mig smaska!


RSS 2.0