Hedda + tåg = sant!

Idag var min mamma och jag ute på äventyr! Vi åkte tåg till farmor i Mjölby! Det var allra första gången jag åkte tåg, men jag kan lova att det inte var den sista för ååååh vad roligt det var!Min morfar körde mig och mamma till stationen. Morfar var lite mallig över att få vara med vid premiären.Liten Hedda vid stor rulltrappa.Här står jag och spejar. Snart kommer nog mitt tåg!!Väl uppe på tåget blev jag så stirrig att lockarna försvann. Det fanns väldigt mycket att titta på och när mamma sa att jag skulle plocka ihop mina saker för att vi var framme bröt jag ihop ganska så jättemycket och sa "Ja vill åka meee tååg!". Men eftersom pappa skulle möta upp oss gav jag med mig lite och lät mig motvilligt bäras av tåget.Hos farmor bjöds det på mat som jag inte var så intresserad av (men mamma tyckte att det var jättegott!). Vad som var desto mer spännande var blodtrycksmanschetten och stetoskopet som faster Agnetha hade med sig. På bilden är ovanför undersöker Dr Hedda Agnetha och Pluto på samma gång. Jag kom fram till att alla var sjuka och beordrade dem att hosta och äta mesin [medicin]. Sen blev alla friska igen. Jag är kanske världens bästa doktor.

Framåt eftermiddagen åkte pappa, mamma och jag till Markus, Noy och Nong för att fira Nong som fyllt år. Jag lekte och grejade med alla småsaker som jag hittade där och skrattade så mycket att jag satte i halsen. Tur att jag kan det där med att hosta...

Ett år...

Mormor, ett år har gått sedan du lämnade oss. Ett helt år, men våra hjärtan gråter fortfarande. Jag vet att du har det bra uppe i din himmel, men mormor, vad jag längtar efter dig. Mamma och jag pratar om dig så mycket, ska du veta! Tänk om du hade varit här hos oss istället. Du hade nog tyckt att jag blivit en stor och häftig tjej, för det har jag ju!!
Min älskade mormor och en liten pluttvariant av mig.

RSS 2.0