Nya upptåg

Jag har lagt märke till att mamma tar på och av mig kläder, jag har bara inte riktigt fått kläm på hur man gör. Men nu känner jag hur det håller på att lossna. Kolla här!

image323

Åååh, jobbig mamma med kamera!

image324

Om jag drar lite här...

image325

... och pillar lite där så kanske det löser sig.

image326

Hmm... Drar lite häråt också.

image327

Hur är det mamma brukar göra med huvudet nu igen??

image328

Jag verkar sitta fast på något vis.

image329

Äh, jag ger upp! Men visst var jag duktig, mamma??

Glad supporter!

Ni har säkert redan sett bilder på mig med HV-nappen i munnen, men nu, tack vare min morfar, har jag tagit ytterligare ett steg i min kärlek till detta fantastiska hockeylag. Sorry pappa, laget i mitt hjärta är småländskt. Så är det bara!

image320

HV-body och HV-pipmugg. Livet kan inte bli bättre! Jo, förresten! Jag har faktiskt en HV-nappflaska också!

image321

För att min pappa inte ska smälla av totalt och sluta tycka om mig nu när jag inte hejar på samma lag som han gör, har mamma lagt upp en bild på mig där jag är oemotståndligt underbar...

image322

... ja, och här kommer en till när vi ändå är igång. Jag är så söt!

Var är bebis, var är bebis??

En stor sak har hänt i mitt liv. Jag har börjat försöka dra mig upp till sittande. Det är i min spjälsäng detta är som allra lättast och när mamma och pappa såg vad jag höll på med fick de nästan hjärtstillestånd. Jag trodde att de skulle bli impade, men de blev tydligen mest rädda. Tänk om jag skulle falla ur sängen!!

I morse sänkte mamma botten på min säng, så nu kan jag träna så mycket jag bara vill utan att mina föräldrar ska vara hispiga och jobbiga. När mamma skulle greja med min säng la hon mig i deras stora säng med kuddar och täcke runt omkring. Jag somnade jättegott!

image314

Någonstans bland kuddarna ligger det en bebis.

image315

Efter mycket letande hittades en sovande Hedda i kuddhögen.

image319

Två gånger inom loppet av en vecka har jag gjort en sak som jag nästan aldrig tidigare gjort. Jag har somnat i mammas famn. Mamma blev överlycklig och myste som bara den. Den här bilden är från i fredags när jag inte alls tyckte att jag skulle ligga i sängen utan hellre ville komma upp och titta på Doobidoo.

image316

I går passade mormor och morfar mig när mamma och pappa var ute på galej. Här är jag påväg till mormor i min snygga nallemössa.

image317

Men innan vi åkte till mormor och morfar lekte jag lite i min hörna. Här har jag hamnat i underläge i krokodilfighten.

Bantarbebis?!?

Idag är mamma hysterisk! Jag har liksom inte känt för att äta idag. Jag är ingen storätare i vanliga fall, men idag har jag inte varit hungrig alls. På babysången åt jag tre skedar fruktpuré och åt en liten kexbit. Mamma gav bort min fruktpuré till Hugo. Han kan äta, han! Stort gapade han också! Jag var imponerad och mamma också. Efter sången åkte mamma och jag till Mia och Kerstin i Eksjö. Där åt jag knappt inget heller. När vi var hos mormor efter Eksjö-besöket gick jag med på att äta lite lite lite. En halv liten burk barnmat och några skedar fruktpuré blev det...

image313

... men jag var ÖVERLYCKLIG ändå!!

Jättekladdig bebis

image312

Gröt + fruktpuré = ROLIGT!

Ett helt halvår!

Idag kl 15:24 fyller jag 6 månader! Jag är verkligen stor nu!

image310

Halvårsbebisen kryptränar i cirklar. Runt runt runt runt kravlar jag.

image311

Oooh, där är ju mamma! Titta mamma, snart kryper jag och då får du inte ha några grejer i fred längre.

Samtidigt som jag vill visa alla hur snygg jag är, vill jag även passa på att hälsa mormor och morfar välkomna hem till Sverige. Tyvärr kom de hem utan resväska. Tydligen är det sånt som kan hända, speciellt om man packar tugnt. Hoppas att den kommer tillrätta. Jag älskar er, med eller utan bagage!

RSS 2.0