På allmän begäran

Handen på hjärtat, vad tycker ni egentligen om mammas uppdateringstakt? Jag har tjatat jättemycket på mamma, men det verkar inte bita på henne alls. Men nu har det visst kommit påtryckningar från annat håll så mamma har bestämt sig för att ta sig i kragen och uppdatera (oftare?).

Ja, hur summerar man de nära 10 (!!) månader som har gått sedan mamma senast behagade göra ett inlägg här?

Några viktiga saker som har hänt sedan sist:

- Jag är blöjfri på dagarna sedan länge. Nätterna är det jobbigare med.
- Min nattnapp kommer jag aldrig att släppa. Inte förrän jag är 37 åtminstone.
- Jag kan skriva mitt namn och några ord till, både på dator och med penna.
- Jag känner igen alla bokstäver, men vet inte vad alla heter. A kallar jag för Hedda-slut-bokstaven, B är Bosse-bokstaven, C är champinjon-bokstaven osv. Men visst är det bra ändå?
- Jag är absolut argast i hela världen! Fast mellan mina vredesutbrott, som är många många många, är jag världens härligaste unge. Jag har börjat morra och skrika om jag inte får min vilja igenom. JAG KAN FÄÄÄÄLV! skriker jag för full hals om någon stackare försöker hjälpa mig. Att folk inte förstår att jag är stor nu.
- Jag pratar mycket, men ännu inte helt rent.
- Jag sjunger mycket. Helst hela tiden och helst 100 låtar efter varandra. Det varierar mellan mest mellan olika Hellsinglåtar, Majas Alfabet-sånger, Astrid Lindgren-sånger, Mamma mu-sånger och Manboy. Psalmerna jag körde stenhårt med för ett år sedan plockar jag bara fram emellanåt.
- Jag klättrar, hoppar, dansar och balanserar dagarna i ända.

Min mammas mossiga hjärna kommer inte på något mer just nu, men hon får väl fylla på listan allt eftersom. Det är stora saker på gång, förresten. Jag ska tyvärr flytta härifrån och lämna mitt älskade Hultgården. Mamma är jätteledsen för det, men en flytt innebär att hon får mer tid med mig så det är egentligen något bra säger hon. Vi ska flytta till Linköping där mamma jobbar sedan några månader. Pappa har fått jobb i Motala så nu är det hans tur att pendla igen. Vi kommer att bo i ett litet radhus och mitt rum kommer att vara större än det jag har nu.

I går var vi på barnkalas hos Livia som fyllde ett. Oj, vad många barn det var där. Livia, Wilgot, Hugo, Wille, My, Nellie och jag. Wille och Nellie var mest upptagna med att vara bebisar tyckte jag men vi andra lekte. Livia var så fin och såg ut som en prinsessa!

Mamma tog några bilder:My och jag.
Wilgot
Hugo
Födelsedagsbarnet Livia får tårtan serverad.Jag, Hugo och My poserar för allmän fotografering.

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Äntligen!!! Nu när ni flyttar måste du uppdatera ofta. Kram

2010-08-15 @ 08:30:35
Postat av: Jossan

seså!! nu vill vi verkligen att ni uppdaterar ofta när ni lämnar oss i Nässjö!Kram

2010-08-15 @ 20:17:57
Postat av: Micha

Äntligen lite ny uppdatering.

2010-08-17 @ 09:59:30
Postat av: kompisen britt

Hej svejs Hedda!

Oj vad snopen jag blev.Uppdatering Har mamma drabbats av nån konstig "bacill".Jag bara skojar.Jätteroligt läsa om allt som hänt i ditt liv.Stor tjej nu.Blir nog toppen i Linköping,mysigt få hem mamma lite fortare på eftermiddagarna.Men du det där arga kan du väl lämna nån stans längs vägen i Boxholm till exempel.Ha det riktigt gott lilla gumman kram till dig.Hälsa mor och far./gamkusinen2010-08-21 @ 16:02:01
Postat av: Carina Nilsson

Hoppas ni kommer att trivas i Linköping. Va stor du blivit Hedda. Sötis!! Hälsa mamma,pappa och morfar från mig. Kramizar.

2010-09-16 @ 16:28:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0