Krullidutten

Mamma har börjat skärpa till sig lite. Ser ni, det har bara gått en vecka sedan förra inlägget. Inte illa, mamma! Snart är du säkert uppe i ett par inlägg per vecka. Heja heja!!

Den här veckan har jag varit underbarare än underbarast tycker mina föräldrar. Min mamma och pappa säger att jag är världens bästa. När mamma frågar "Vem är mammas älskling?", pekar jag på mig själv och säger "Heeeeeeeedaaaaaaah!". Det funkar lika bra när mormor frågar vem som är mormors älskling. Jag är så duktig!

På dagis är allt toppen. Jag gråter inte längre när mamma eller pappa lämnar mig utan springer oftast iväg och leker med de andra barnen. Mamma får ropa på mig för att jag ska se att hon vinkar hejdå, men jag bryr mig knappt om det. Vadå!? Jag har ju fullt upp med annat. Inte kan jag väl stå där och vinka som ett fån!?

Det är nog bäst att jag påminner er alla om att jag på torsdag vill ha en massa grattishälsningar här på bloggen, för då fyller jag nämligen 17 månader!! Nu börjar jag VERKLIGEN bli stor!!

Här kommer lite bilder:I onsdags åkte jag, mormor och mamma på hemligt uppdrag till Vetlanda där morfar jobbar. Morfar hade ingen aning om att Hedda-patrullen skulle komma på besök och gissa om han blev lycklig när jag kom och mötte honom när han var påväg till sitt kontor från matsalen. Här står morfar och är mallig över att få visa upp mig för sina jobbarkompisar.I lördags hände något stort. Mina föräldrar lämnade mig hos mormor och morfar och åkte till IKEA och köpte den här fina bokhyllan till mig. Min gamla hylla var fin, men alldeles för liten så det var helt enkelt dags att skaffa en ny. Innan har jag haft ett berg av leksaker i vardagsrummet, nu får allt plats i mitt rum. Jag älskar att stå och plocka med alla mina saker!Wow, alltså! Jag fick inte bara en hylla. Jag fick ett fint bord också!! En snygg stol hade jag sedan tidigare. Den fick jag av min faster Agnetha och farbror Bosse när jag döptes och nu kom den verkligen till användning. Här har jag klättrat upp och satt mig på stolen alldeles själv!Så här snygg är jag när jag jobbar på mitt kontor.Läser lite om Bu & Bä i skogen.Mamma vill bara visa att det händer grejer på hårfronten. Kolla här vilka fina lockar jag har!! Mamma kallar mig för krullidutten.Man kan ju inte bara sitta och titta på sin bokhylla hela tiden. Här står jag och hjälper mamma att baka och diska.Nu har vi bröat formarna och ska sätta igång att vispa.Titta! En färdig minisockerkaka. Men det blev mer........ Titta här! Hallonmuffins, vanliga muffins och två minisockerkakor blev det. Mums vad gott. Vi ringde till mormor och bjöd in henne på fika. Medan hon var påväg hit ringde morfar och sa att min gamlafarfar hade blivit lite dålig och fått åka till sjukhuset, så vi packade ner muffinsarna i en påse och tog med oss dem till gamlafarmor så att hon fick fika med mig istället för att vara orolig. Sen kom gamlafarfar tillbaka. Han var trött, men blev glad när jag var där. Jag ska baka muffins till honom också.

Det lilla hembiträdet

Oj, vad det har gått lång tid sedan min mamma uppdaterade här. Ni har gått miste om så mycket häftiga Hedda-saker, era stackare. Jag ska försöka uppdatera er på det viktigaste.

Dagis är toppen, ska ni veta. Jag har så roligt där med de andra barnen. Rutschkanorna är bäst. Mamma höll på att få dåndimpen när min fröken berättade för henne att jag kan åka den stora utomhusrutschkanan alldeles själv. Mamma verkar inte fatta att jag är en stor tjej nu!

Nä, nu är det dags för lite bilder. Kolla här:Nåt av det bästa jag vet är när pappa spelar gitarr medan jag pysslar med annat. Jag går och hämtar pappa, drar med honom till gitarren, pekar på golvet och väntar tills han sätter sig ner och börjar spela. Sedan hittar jag på nåt att göra och aja baja pappa om du slutar spela! Då blir jag ARG!!Vi var och hälsade på hos farmor förra helgen och nån ställde en chipsskål på bordet. Inom tre sekunder var jag där och hade båda händerna och munnen full med chips. Mamma och pappa visste inte ens att jag gillade chips, men det gör jag!!Så här snygg är jag när jag ska hjälpa till att diska.En dag var mamma tvungen att plugga så då fick pappa och jag snällt finna oss i att gå till lekparken. Jag hade inget emot det alls! Här har jag förresten på mig den mest opedagogiska mössa mamma kunde hitta. ALLA tror att jag heter Svea när jag har den på mig. Förstår inte folk att det är märket som heter svea? Ser jag inte ut som en Hedda eller??Här busar jag med pappa.Var är Hedda??Tittut (med rinnande snor)!När vi kom tillbaks från lekparken var mamma klar så då tyckte jag att vi skulle baka en äpplekaka!Baka baka vispa vispa!Jag var inte helt intresserad av resultatet.Helgmys med Teletubbies både på TV och i knät.Här diskar pappa och jag frukostdisken. Jag är faktiskt jättebäst på att diska!!Det är inte helt enkelt att ta kort på mig när jag jättelycklig...... ja, som sagt... Inte enkelt.


RSS 2.0