Hedda-bilder i massor

Nu så, morfar och alla andra Hedda-fans där ute, är det äntligen dags för en uppdatering av min blogg.

Den stora nyheten i mitt liv är att jag har fått två nya snygga tänder. Huggtänderna i överkäken råkade visst titta fram före framtänderna så nu ser jag ut som en liten flodhästvampyr tycker mamma.

Här kommer lite bilder från min påsk:

image431

På långfredagsmorgonen hade påsktranan lämnat ett jättestort ägg till mig i vardagsrummet. Det var jättespännande. Min mamma är lustig, hon säger att det är påsktranan och inte påskharen som kommer, men det där får ni fråga min mormor och morfar om för det var de som lärde mamma det när hon var liten.

image432

Lite senare på långfredagen åkte vi till mormor och morfar och där kom påskakärringen åkandes på sin kvast och lämnade ytterligare ett påskägg till mig och mina kusiner.

image433

På påskaftonen hade vi partaj hos min farmor och gissa vad?? Jag fick ännu mer påskpresenter. Jag är SÅ bortskämd. Hurra! Här leker jag med min kusin Samuel.

image434

Samuels mamma är toppen. Här tränar vi på att gå.

image435

På påskdagen åkte vi till mammas kusin Ulrika och hennes familj. Gissa vad!? Jag fick ÄNNU ett påskägg!! Jippie! Här myser jag med Ullebulle.

image436

Hos familjen Norberg finns det inte bara barn, påskägg och en massa god mat utan även en rolig hund som heter Sigge. Alla trodde att jag skulle bli livrädd för Sigge, men det blev visst tvärtom. Jag blev helt tokig i honom och ville klappa honom (helst i ögonen) men han bara sprang iväg när jag närmade mig.

image437

Här leker pappa och jag med min snygga kusin Tuva. Hon är jätterolig tycker jag!!

image438

Den 25e mars är det våffeldagen och det firade vi förstås. Här bjuder morfar mig på våfflor. Mums!!

Glad Påsk!!

Idag hade vi påskpartaj på Frälsis. Vi var så snygga allihop! På något sätt lyckades mamma få dit schaletten (eller blåkulleluvan som min kusin Cornelia sa när hon var liten). Det var inte det lättaste för på mitt huvud vill jag egentligen inte ha något alls.

image430

Mammas finaste påskakärring!

Jag och fågel Floyd

När jag döptes fick jag en konstig fågel av mamma och pappa. Han heter Floyd och är världens bästa! Jag sover extra bra när jag får gosa med Floyd, fast i sent i gårkväll måste Floyd ha rymt för jag vaknade och var ledsen tre gånger inom loppet av en timma. Det är nytt rekord för mig. Mina föräldrar kan ju inte få sova superbra hela tiden! De har ju trots allt en bebis.

image429

Här sover jag och Floyd jättegott!

Inomhusmys

Idag är det inte alls lockande att ge sig ut. Det har snöat och nu är det bara blask och tråkigheter ute. Mamma och jag har bestämt oss för att stanna inne idag. Vi får ge oss ut i morgon istället. Igår var det helt underbart väder tyckte mamma och jag. Vi åkte ut till mormor och morfars stuga för att ha det bra. På väg dit somnade jag i bilen och när vi kom fram lyfte mamma över mig i vagnen och så fick jag stå ute på altanen och sova. Det är sånt som är lyx när man bor i lägenhet!!

Efter att vi hade varit i stugan åkte jag och mamma till mammas kompis Louise som bor i Huskvarna och fikade. Det var två andra kompisar med också och en av dem, Johanna, visade upp sin nya hundvalp när vi körde henne hem. Den hunden var pyttepyttepyttelite och jag blev alldeles till mig och ville klappa den, men det fick jag inte. Tydligen kan jag inte klappa så fint än...


image428

Jag jobbar vidare med mitt pussel. Det är verkligen en heltidssysselsättning!

Gungeligung

För några dagar sedan fick jag göra något jätteroligt. Mamma tog med mig till lekparken och där fick jag gunga!! Det var hur roligt som helst!!

Kolla själva så får ni se hur bra jag trivs i gungan:

image427

Visst är jag snygg när jag gungar??

Världens underbaraste jag

Ännu en helg har förflutit i mitt liv. Som vanligt har jag haft jätteroligt. Den här helgen har jag mestadels lekt med min pappa eftersom min tråkiga mamma bara har suttit med näsan i skolböckerna hela tiden. Konstigt, tycker jag.

image423

Jag har snappat upp ett och annat på Frälsis. Här ber jag bordsbön.

image424

Där är lampan!

image426

Världens finaste Hedda. Mamma och pappa älskar mig! (Det är gröt i näsan. Inte snor. Det är alltså inte så äckel-päckligt som det ser ut...)

Teletubbies!

Igår var mamma tvungen att åka in till högskolebiblioteket och jobba med sina skoluppgifter och då fick jag vara hemma med min pappa. Vi hade det jättemysigt. Min pappa är toppen!

Idag är det som vanligt igen. Pappa jobbar och mamma är hemma och myser med mig.

image420

Teletubbies är det bästa som finns!!

image421

Ligger hos mamma och äter smaskigt polarbröd.

image422

OJ! REKLAMPAUS!! Nästan bättre än Teletubbies!

På upptäcktsfärd

Jag har jättemycket häftiga saker på mitt rum. Idag har jag varit på upptäcktsfärd och hittat böcker, gosedjur, pussel och min fina plocklåda. Plocklådan är dagens bästa sak. Jag har lite svårt att få i trianglarna, men övriga bitar går bra. De gröna cylindrarna är mina absoluta favoriter. De är inte bara lätta att få i i lådan, de är urgoda att smaska på också!!

Igår kväll hände något stort. Jag kissade på min potta för första gången. Jag satt och grejade lite med några leksaker och helt plötsligt började pottan spela en jättebra låt om och om igen. Nu är jag stor.

Ja, just det. Igår var det dags för min 10-månaderskontroll på BVC. Mamma blev jättelycklig för jag hade gått upp så bra i vikt. Nu är jag 75 cm lång och väger 9115 g. Det innebär en viktuppgång på 455 g på en månad och det är väldigt bra för att vara mig. Jag hoppade till och med upp på normalkurvan vad gäller vikten. Längdmässigt ligger jag en hel kurva över normalkurvan. Jag är en lång smalis helt enkelt.

image418

På upptäcktsfärd.

image419

Plocklådan är toppen. Här har jag precis fått i en bit och funderar lite över vart den egentligen tog vägen...

RSS 2.0