Jättejättemånga bilder så att morfar blir glad!!

Nu går skam på torra land! Vet inte mamma om att jag vill att hon ska uppdatera här ibland!? Tyvärr är det som så att hon inte riktigt hinner med det där med bloggande just nu. Det är jättetråkigt. Hon har nämligen börjat jobba. 28 långa vardagar spenderar hon i Sävsjö på Kommunrehab och saknar mig nåt alldeles hysteriskt mycket hela tiden. Fast hon säger att jobbet i sig är roligt, men att det där med att vara utan mig är inte alls hennes grej. Jag försöker berätta för henne att jag har det bra ändå. Min pappa och jag hittar på roliga saker och ibland, eller rätt ofta egentligen, bor hela familjen hos mormor och morfar i deras stuga. Just nu är vi dock hemma i stan och svettas! 

Jag gör som i förra inlägget! Här kommer lite bilder från senaste tiden:



Dagarna innan mamma började jobba hann vi gå till stadsparken för att köra lite lastbil ett par gånger. Det är verkligen skojigt!



Vi hann också med en familjetripp till Gränna. Vi åkte dessutom och hälsade på hos mammas kusin Ulrika och hennes familj i Edeskvarna för att titta på lammen, men de var visst ute på vift. Fast det var toppen där ändå för jag fick äta kanelbulle och hoppa studsmatta!!



Ja, och sen började ju mamma jobba och pappa fick bestämma vad jag skulle ha på mig. Då blev det så här tokigt. Barnmisshandel, tyckte morfar! Här dansar jag förresten för fullt!



En pappa och en Hedda.



På helgen TV-myste mamma och jag (åååh, Teletubbies!!!) jättemycket på morgonen. Det var lite kyligt den dagen så jag fick ta på mig min helsnygga morgonrock!



På söndagen 13/7 åkte vi till Mjölby på dubbelkalas! Vi firade faster Agnetha och kusin Emelie som fyller år med bara några dagars mellanrum.



På måndagen flyttade hela familjen till stugan. Min jättestarka kusin Cornelia tyckte att jag var jättelätt!



På morgonen fick jag mysa jättemycket i soffan och titta på Teletubbies. För säkerhets skull har jag fått med mig en mugg och en gaffel också.



När mamma jobbade passade pappa och jag på att åka till Åsens by. Där träffade vi Matthias, Camilla och Anton.



Jag har faktiskt varit i Åsens by förut, förresten. Här ser ni mig, mamma och mormor endast ett dygn innan jag bestämde mig för att flytta ut till världen utanför magen.



Jaja, tillbaka till nutiden. Här är Camilla och Anton när vi fikar.



Anton och jag tittar förundrat på när Camilla matar kaninerna.



Pappa och jag är snygga!



Och sen när mamma äntligen fick träffa mig blev det så här tokigt.



Här sitter jag i stugan och myser med hörselkåpor med inbyggd radio!



Söndagen 20/7 fyllde min snygga kusin Tuva 5 år. Då ställde sig Jedi-riddaren Hedda upp och axlade rollen som paketinslagare.



Fast mamma tyckte det var roligare att blåsa på mig!



Faster Lotta och kusin Samuel kom och hälsade på på torsdagen. Det var jättefint väder så vi åkte till Sandsjöbaden och tog oss ett dopp. Här plaskar jag med pappa!



Samuel är redo att kasta boll!



Samuel är toppen och leker hur mycket som helst med mig, men en stund här och där fick han ledigt. Här har jag nämligen bara ögon för glassen.



I går var det dags för dubbelkalas för mina kompisar Lovisa och My som firade sina ettårsdagar. Vi var hemma hos Lovisa som bor i världens finaste hus med världens finaste trädgård. Här ser ni Lovisa med hennes present.



Här förklarar My för Hugo hur stor hennes födelsedagspresent var.



Mamma, jag och Jossan (Hugos mamma) pratar och fikar.



Till höger ser ni Wilgot. Han är född på den dagen då jag egentligen skulle ha kommit, 14 april. Häftigt va? Han är jätteduktig på att göra storbarnssaker som att klättra och hoppa och sånt där. Wow, tycker jag!!



Här badar Liam och jag. Det var lite trångt i poolen. Vi var 5 stycken på en gång i en liten pool. Mysigt, tycker jag!



Lovisa har en gunga som jag var tvungen att testa. Toppen som alltid!!



Och idag var vi på beachen igen. Här sitter jag och glassar i solstolen i skuggan.

----

Ojojoj! Det blev många bilder.

Truckdriver

Just nu jobbar min pappa jättemycket med sin C-uppsats. Snart är han äntligen klar! Heja pappa!!! Mamma och jag har hittat på saker på egen hand för att han ska kunna koncentrera sig ordentligt. Vanligtvis brukar vi på något konstigt sätt hamna hos mormor. Det gjorde vi idag också, men först på eftermiddagen eftersom mamma och jag hade en jättemysig förmiddag på stan först. Vi handlade lite saker till dagis och sedan gick vi till lekparken där jag fick gunga och knalla omkring bäst jag ville en lång stund. Åååh, vad jag trivdes! Bäst av allt var helt klart lastbilen. Kolla här:



The truckdriver i egen hög person.

----

Jag kan passa på att berätta att jag hade besök av Anton och hans föräldrar i helgen. Det var jätteroligt och jag snodde leksaker för glatta livet. Stackars Anton, han blev alldeles chockad av mitt fasansfulla beteende och mamma skämdes lite.



Där är Anton!

Mamma och pappa har köpt en paraplysulky till mig för att våra shoppingturer ska bli ännu smidigare. Jag gillar den jättemycket.



Premiärtur i Jönköping.

----

En dag i förra veckan åkte pappa, mamma, mormor och jag till Gällstad för att se om vi kunde fynda lite kläder. Det var väldigt trevligt, speciellt eftersom jag inte behövde sitta i vagnen i butiken utan fick springa omkring.



Hej vad det går! Hänger ni inte med i mitt supertempo??



Fast ibland måste även en sprinterdrottning vila.

----

Vi har även hunnit med att hälsa på farmor i Mjölby. Vi åkte dit på midsommardagen och firade farmors födelsedag. Hurra!!



Jag var lite dålig i magen och bajsade så det stod härliga till. Här ser ni mig i outfit 2 som också snart var genombajsad.



Min kusin Samuel är jättestark!



Farmor läste mina favoritböcker för mig. Flera gånger om, precis som det ska va!

----

Midsomar firades i mormor och morfars stuga med släkten på mammas sida.



Men nej, midsommarkransen var ingen hit.



Däremot tycker jag att dansen kring stången var jättetrevlig. Tillslut lyckades jag övertala mamma att dansa med mig.



Och sedan dansade jag med pappa.

----

Ja, det där var en liten snabb uppdatering av vad jag har pysslat med de senaste veckorna då mamma har slarvat med uppdateringarna.


RSS 2.0