Jag och fågel Floyd

När jag döptes fick jag en konstig fågel av mamma och pappa. Han heter Floyd och är världens bästa! Jag sover extra bra när jag får gosa med Floyd, fast i sent i gårkväll måste Floyd ha rymt för jag vaknade och var ledsen tre gånger inom loppet av en timma. Det är nytt rekord för mig. Mina föräldrar kan ju inte få sova superbra hela tiden! De har ju trots allt en bebis.

image429

Här sover jag och Floyd jättegott!

Kommentarer
Postat av: Mormors kusin Britt

Mysigt ha någon att hålla om när man sover.Tack för igår. Du lever verkligen upp till ryktet.Glad & mysig hela tiden.Ha det bra idag på frälsis, Hälsa mamma Kram/gamkusinen

2008-03-19 @ 08:24:53
Postat av: Morfar

Det gick precis som vi förutspådde du och jag. HV vann lätt över Skellefteå 4-1 i matcher, vi visste det HV ville ha tre hemmamatcher därför lät "lapparna" vinna första matchen. Du är lika mysig som vanligt alltid pigg och glad, tack för fikat igåreftermiddag efter jobbet, huset var fullt av tanter. Alla bara satt där och gapade över dina konster. Du är bäst!!
Puss på dig älskade lilla barn!

2008-03-19 @ 21:48:39
Postat av: Jessica

Likadant beddset som Lovisa! Jag tänkte inte på att din lilla heter Lovisa oxå, förens nu! Det e fint namn....på fina tjejer!

2008-04-16 @ 12:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0