Dålig action på bloggen!

När man har fullt upp med allt möjligt är det väldigt lätt att man helt enkelt glömmer bort sin blogg lite. Jag har till och med glömt bort att påminna mamma. Här kommer i alla fall ett litet kort inlägg för att alla mina fans ska veta att jag inte har lagt av med bloggandet. Fler bilder kommer, kanske redan i morgon om mamma lär sig att prioritera rätt.Jag är mycket fascinerad av snyggingen i spegeln!

Kommentarer
Postat av: micha

hej snygging.väntar med spänning på de nya bilderna.

2008-06-25 @ 20:04:10
Postat av: Morfar

Äntligen lite nytt om dig min lilla äskling, nu måste mamma skärpa till sig och ha din blogg uppdaterad. Det händer ju så mycket i ditt liv varje dag något nytt. Nu har ju jag tur i jämförelse med alla andra som följer dig, jag har ju möjlighet att i princip träffa dig när jag vill, kommer bara förbi där du bor med dina föräldrar.

Kan bli tufft för våra favoriter till hösten, de har tappat många starka namn från SM-guldlaget. Stillman fixar nog till det även denna säsongen.

Puss på dig, vi ses!

2008-06-26 @ 10:16:46
Postat av: Mona

Hej gullunge. Har inte kommit in på din blogg så jag har varit jätteorolig att jag missat en massa. Hoppas nu att det blir många fina sommarbilder.

Kramar

2008-06-26 @ 18:14:09
Postat av: Mormors kusin Britt

tjohej! Äntligen en liten bild på mysfia.Här är full rulle sen en vecka tillbaka Göteborgarna har invaderat vårat hem. Dom får sitt badrum renoverat.Sommarkramar/gamkusinen

2008-06-28 @ 16:04:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0