God Jul!

I morgon åker jag till min farmor i Mjölby för att fira min allra första jul. Vi ska vara där till juldagen då vi åker hem med vårt pick och pack för att på annandagen fira jul igen med mormor och morfar. Mamma säger att jag nog kommer att få många paket. Vad spännande!!

image347

Världens underbaraste tomtenisse önskar alla en god jul och ett gott nytt år!

Kommentarer
Postat av: Mia å Alice

Å så söt hon är i sin tomteklänning:-)
GodJul till er

2007-12-22 @ 13:22:55
Postat av: Morfar

Det har varit lite dåligt med mina träffar med dig min lilla gullesnutta. Du har ju upptäck att det har dykt upp en ny stor kille i din värld, din morbror Markus har ju tillsammans med sin tjej Noy flyttat hem till Sverige och Nässjö. Den tid jag har fått ha med dig har jag istället fått lägga på att Markus och Noy ska komma iordning i sin lägenhet. Hoppas att du får det rihtigt bra uppe i Mjölby och Linköping, du behöver ju inte påminna om vem som leder elitserien med 11 pinnar, hoppas att alla får en God Jul. Vi ses på annadagen då ska det verkligen bli "lattjo", efter kalkonen blir det julklappar och annat kul, Cornelia och Tuva kommer att se till så att du får det kuligt.
Jättejulkramspuss till dig min lilla Gulllllegulllllesnöffsa!

2007-12-22 @ 22:38:35
Postat av: Micha

God Jul på dig själv.
Hoppas du får en bra Julafton hos farmor med många julklappar. Ha de nu så gott och hälsa till mamma och pappa.
Kram
PS.Pyret och Smulan hälsar till dig.

2007-12-23 @ 12:32:46
Postat av: Mormors kusin Britt

GOD JUL i stugan.Vi är på gång drar snart till götet. Till våra små gosingar. Ha det riktigt bra lilla Hedda, med allt som händer i jul. Kram till dig & en hälsning till mamma&pappa/gamkusinen

2007-12-23 @ 13:37:48
Postat av: Morfar

Julafton har blivit kväll, mormor har gått till sängs, alla gäster har åkt hem, endast morfar är vaken. Vi har haft det riktigt trevligt, tiden bara försvann Markus tjej Noy har varit med om en traditionel svensk julafton som vi firar med mat, spel, kaffe, spel, julklappar, mat igen, observera ingen TV. Längtar till annadagen då du kommer, det blir ännu mera julklappar. Huset blir fullt utöver de som var med idag kommer du med mamma och pappa dessutom kommer Tuva, Cornelia med sina föräldrar det ska bli så roooooooooooooooligt.
Puss på dig din lilla gosegulleunge, vad jag älskar dig!

2007-12-24 @ 22:26:37
Postat av: Jessica

God Jul på er hela familjen!!!!

2007-12-25 @ 20:39:02
URL: http://puusjessica.bilddagboken.se/
Postat av: Pappa Andreas

Ja vilken jul va Heddis!? Du var ju en given succé! Tur att du finns nu när din farfar är någon annanstans...

2007-12-28 @ 13:20:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0