Första övernattningen

Nu är jag stor! Kolla här:
- Väger hela 4296 g
- Är drygt 5 veckor gammal
- Har sovit över hos mormor
- Pratar massor

Mormor frågade om mamma och jag ville sova över hos henne medan min pappa filmstjärnan var på inspelning. Klart att vi ville det. Mamma packade ihop våra väskor och så kom mormor och hämtade oss. Det var toppen, helt enkelt! Mormor har världens roligaste änglatant hängande över sin säng och den låg jag och tittade på och pratade med lääääänge.

Jag pratade länge med morfar också. Jag försökte förklara att jag var varm och att jag gärna ville stanna en natt till hos honom och mormor, men han verkade inte förstå det för mamma och pappa tog med mig hem till en jättevarm lägenhet istället. Konstigt.

Mamma och mormor tyckte att jag skötte mig bra och jag får säkert komma och sova hos mormor nån gång igen. Jag var bara vaken lite mitt i natten, annars sov jag gott hela tiden.

image66

Pratar med morfar.

image67

Pappa och Michael Nyqvist.

image68

Pappa och Stellan Skarsgård. Tydligen fanns IKEA redan på medeltiden.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Har precis kommit hem från jobbet och tänkte jag skulle kolla din blogg Hedda. Vilka kändisar din pappa socialiserar med nuförtiden! Och du verkar ha haft det kul medan han har varit borta också! Hälsa dina föräldrar!
Kramar från Emelie

2007-06-08 @ 16:15:20
Postat av: morfar

Det var jättemysigt att få småprata och joddla lite med dig igår när jag kom hem, vi satt ju flera timmar. Hoppas att du sov hela natten för pappa var säkert jättetrött efter att ha filmat i två dagar med Skarsgård och Nyqvist.
På min skola har vi släppt ut ca 400 glada studenter idag, nästa vecka har vi bara ettor och tvåor kvar på skolan. Skall åka tillbaka till Vetlanda ikväll för att fira med studenterna.
Puss vi ses imorgon.

2007-06-08 @ 19:10:24
Postat av: micha

hej hedda, när får jag komma hem till din mormor?

2007-06-09 @ 11:36:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0